Kandungan sy 5bulan..sy berasa krem bahagian betis kaki..boleh urut ke bahagian yang krem tu?

2 Balas

boleh ..tp dgn urutan btul..sis jgn urut pkai hujung jari tau..sis urut pkai tpk tgn(cmne ye nk gtau sbb tukang urut ajar)..dan jgn kuat2 ckup skadar urutan mnja2...sbb urat ibu pegnen ni kna urut mnja2 je

Boleh sis. Sekadar untuk merasa lega kekejangan pada betis itu sahaja. Tapi jika ada urat timbul pada kaki atau bengkak sebaiknya refer pada klinik. #TAPactiveusers #TAPSupermoms