mommy... nk tnya... suplimen apa yg bagus untuk kita praktikkan masa kehamilan?

6 Balas

Utk awal ni folic acid je dulu. Nnt dah check up baru nurse akan bg vitamin tambahan mengikut tahap kesihatan kita

dr x bagi saya makan ape2 suppliment luar..dia suh makan yg dr kk bgi je.. mcm jus mamariam ke, mmg dia xbgi..

Vit dokter bagi jangan tinggal, kalau nak ambil supliment sampingan start 2trimester boleh try jus mamariam.

Jgn skip vitamin yg dpt drpd doktor

Folic acid