susu apa yang bagus untuk pregnent momy ?

5 Balas

bagi saya minumlaa susu kambing..beli yg xde gula mcm lazz susu kambing yg original punya..daripada susu untuk ibu mengandung sbb kandungan gula tinggi..tapi xde masalah pun kalau nk beli susu khas untuk ibu mengandung..

Boleh try esp dari shaklee.. saya pun consume esp je.. berminat boleh pm saya☺️ www.wasap.my/60197857093/Shaklee

3y ago

Best Esp niyh 😋 sedap pon sedap

Sis boleh try Enfamama...boleh search dulu kat google or can request for free sample

kalau bg saya susu frisogold..mmg elok sgt bila mnum

Frisomom gold ..