Sya dah 39minggu 2 hari tapi diya kurang garak dah ada ke normal

8 Balas

sy msa nk branak tnda bby kurg gerak.. mlm warded, esk pecah ketuban bby dh berak dlm perut.. so btter sis p hosp immediately..

pegi hospital.sy 38w kurg gerak, doc pujuk induce...kandungan dh cukup term doc nasihat jgn ambil risiko.

bukan semua org nak bersalin on time ikut due. better jgn tunggu2 terus p hospt sbb bby kurang gerak.

Terus je pergi hospital check bukaan berpe sebab due dah nak dekat .

due bila sis ? kalau baby kurang gerak better pergi hospital

kurg gerak kne chck ke hsptal sis..

Pergi klinik sis dh dekat due tu

pergi hospital terus check.