Normal ke sakit perut saya ini terlalu kuat seperti menyucuk di tengah perut. Kndungn sudh 8 mnggu

5 Balas

Jumpa doktor untuk kepastian. Ramai yg cakap normal. At least lepas jumpa doktor dan dengar dari mulut doktor sendiri, baru kita rasa lega.

mcm saya.. sakit sgt smpai da kuar coklat & lendir.. dh refer doctor.. kntung smua okay.. xtaula knp sakit sgt perut ini

normal sis... jgn risauye, kecuali ada pendarahan @ sakit yg amat sgt.. segera ke hospital. #Tapsupermoms

normal sis tapi sekiranya ada pendarahan segera ke hsptl.

4y ago

owh terima kasih.. 😊

normal