Normal ke kalau masuk 14week tp baby bump masih blum nampak.? Risau keadaan baby kat dlm.

13 Balas

1st baby biasa baby bump lmbt muncul. Kalo da beranak pinak nnt 2-3 cepat nmpk baby bump. Sbb lemak kt perut makin tebal.,mcm sy. Haha😝😝

Ok je sy pun xnmpk dah 8bulan bru nmpk skrg da 9 bulan ha bru btul nmpk, bdn sy besar berat booking 88.5 skrg 93

saya dah nak masuk 7bulan perut lagi kecil but normal sebab anak first then ikut badan mak dia mcm mana

Normal rasanya, badan sy kurus sikit start 18w baru nampak. Boleh pg scan kalau nk check

Normal sbb baby masih kecik. Kalau risau keadaan baby boleh jumpa doc and scan.

Normal tu..sya 6 bln kecik..skli msk 7 bln..suka2 kakak tngok..bulat.. 🤩

normal..dulu sy 4 buln kempis.. skrg 4 bulan dah nmpk

sy 15w dh nmpk. skrg 17 lg timbul. die ikot badan sis

Normal #TAPactiveusers #TAPSupermoms

sy 5bln bru nmpk perut naik hahahaja