Sy dah 10minggu skrg ni asyik penat dan susah bernafas ..normal ke mcm tu?

3 Balas

normal tu kak 😊 buat kerja sikit je dah mengadu penat, sakit punggung. kadang² tu susah nafas juga. tapi saya masuk minggu ke 7 sampai sekarang minggu ke 12 takda lagi dah rasa penat, aktif je .

normal cepat penat pd 1st trimester ni,sya pun mcm tu,ni dah 2nd trimester pinggang sya kerap sakit😣susah nak bergerak,duduk lma pun sakit,

nrmal sis