Ibu2 nak tny.. Klau usia kndungan dah 20weeks tp tendang baby x selalu rasa normal ka😅

6 Balas

normal.. jgn runsing.. dia kecik lg.. nnti mkin besar makin kuat rase tendangan tu.. mmg kite akan tggu2 dia gerak.. dia gerak je cume kite aje xmerase sgt.. sbb size kecik.. tulang xkuat lg.. byk lg ruang.. melainkan baby awk besar mgkin cpt rase.. sy 20w tu baru aje rase.. tggu jgk baby gerak selalu.. tp x.. jarang2 aje rase.. makin besar makin kerap & makin kuat rase..

2y ago

Alhamdulillah.. kan.. masuk 20w mmg akan rasa inshaAllah... kerap dgn x je.. nnti makin besar mkin aktif.. Alhamdulillah.. sy dah day 10 beranak.. rindu lak aih dalam perut.. si kecik ni nk tido pun sebelah ibu haa

sama la. masuk 18w-20w dah kurang gerak.. tapi ada satu2 masa dia aktif.. risau n pelik pula..

2y ago

Btol.. Da msa active btol.. Sy tkt jgak😅

hari tu pun saya macam tu,baby kurang gerak...ni dah masuk 25w...aktif betul

2y ago

Btol.. Skrang ni 22weeks dah active dah😂

Tak sure. Sy sejak 13-14w dah rasa, skg makin kuat dan aktif.

2y ago

Sy msa 17weeks rasa.. Tp rasa denyut2 mcm tu.. Lps tu bru rasa tendang kuat.. Tp sekrang ni kdang active.. Kdang x sngt😅

saya pun dah 20 weeks tapi tak tau rasa baby tendang

2y ago

Sy rasa kdang tu mcm berombak perut kadang rasa denyut2.. Kdang rasa tendang kuat jgak😅

Normal. Nanti slowly makin kerap.

2y ago

Oh.. Ok2 tq