Slm.sy 19 week,sebelum ni ada rasa bby da gerak,tpi 2 ,3 hari ni tkda rasa pun.risau plk.

#firstbaby normal ke awal2 mcm ni?

2 Balas

dah mnum air sjuk bg dia bgun? pgil dia ke? psg surah quran ke. smua ni cara effective kjut bby dlm prut. klu ikotkn 19w msih samar2 je rse pegerakan baby.. sbb bby msih kcil..kntung byk ruang. sbb tu kk akn sruh kta peka dan kira pegerakan brmula 26w keats. klu dah 2 3 hri x rse prgrkan spt yg awk rse sllu bole je trus g klnik.klink swsta pun xpe.scan tgok dia dlm tu.

Pergi klinik atau hospital utk. Cek