Saya 1st time hamil dan usia kandungan baru 10 minggu. Boleh ke makan durian?

33 Balas

Tak ada masalah makan. Cuma, apa pun yang dimakan, jangan berlebihan. And, make sure, seimbang, nutrisi kena cukup. Yg kena elakkan, makanan yg tak sihat, yang banyak pengawet, yang banyak perasa perasa, makanan mentah atau separuh masak, dan makanan yang awak memang allergy. Selain dari tu, tak ada masalah untuk makan, cuma, apa pun yang dimakan, kena berpada pada, jangan berlebihan