Kalau ibu mengandung demam,boleh makan ubat parcetamol ker????baru nak mula demam,ada petua lain ke?

5 Balas

bolee cuba tuam kepala dulu,then kalau teruk sangat bolee refer doc..Elakkan makan sembarangan ubat time memgandungnie sebelum dapat nasihat doc walaupun paracetamol..Moga dipermudahkan

Paracetamol ikutkan boleh je makan, baru rujuk doktor utk vaksin, doktor kata kalau ada simptom demam blh terus makan paracetamol.

Klau kat tempat saya cakap boleh je makan paracetamol. Tapi klau tak baik jugak pegi jumpa doc terus.

mkn vitamin c shaklee . untuk antibodi ibu .. 01117194775

rjuk doc sis