Salamm .. Nak tnyaa laa , kalau mcm nik positif kee negatif yee , sebab samar kat garisan tuu..

10 Balas

terima kasihh sis..saya pon taktahu,sbb period tak teratur,25/5 saya g kinik result positif bila scan takde pulak , dokter bagi saya pil perancang..

Dkt gambar tak nampak sis. Kalau sis rasa macam double line tp samar try check 1week lagi. Check masa bangun awal pagi ok

3y ago

oky..terima kasih sis info

2x saya chek upt sama samar2..kalau dalam camera tak nmpk sebab samar,kalau terang senang lihat..

takpe sis klu samar²,repeat blik test dlm seminggu,semoga ada rezeki sekeluarga??

Klu mcm ni negatif lg. Doa byk byk ya, semoga ada berita baik utk puan

Negative ni. Sis cuba lgi ya pagi2 kencing yg first.

3y ago

oky , tq sis

lwt bpe ari dh piot?ngtf sis

ada nampk tak garisan dia tuu..

3y ago

okyy..tq sis

negative

negetif