Kndungan saya 10minggu..berat badan menurun 400gm..adakah itu normal? Muntah setiap kali slps makan.

19 Balas

Hehe,sya tak tau lg nanti doc nak bagi saran apa sebb appointment masih lama 20hb ni🤭🤭🤭

Normal. saya turun 4kg. skrg nak masuk 24w baru naik sikit . yg penting baby sihat

Saya pun sama sis, dah 12 week pun muntah2 lagi, berat saya turun 2kg.

normal je. saya pun 10minggu tapi berat 4kg turun.

4y ago

tak rasa sakit pape pun. kalau rasa sakit terus pegi klinik ya. jgn tangguh2

normal. sy dari bulan 1- bulan 3 berat drop 3kg

Normal nnti 2nd/3rd trimester makin naik

Normal sbb ada alahan

Normal sis