Minta tolong

#firstbaby #ingintahu #pleasehelp Ada tak yg sudi tlg saya 🙂 baby dh 32 minggu❤ brg2 utk pantang dan brg2 baby tak beli lgi🙂 ad mslh kewangan nk beli semua tu🙂 buntu nk cri bantuan kat mne lagi :)

Minta tolongGIF
18 Balas

Semoga dipermudahkan.. Sy pun dh 13 Tahun jarak dgn ank sulung ni baru ada rezeki dan berganda rezeki dpt baby twin😊 Sy start membeli barangan baby seawal kandungan 3 bulan.. Mmg kena rancang dari awal lebih2 lagi bila kembar semua kena 2 pasang. Sy bnyak join group prelove barangan baby kat situ kita blh berjimat Dr segi wang. Mana2 ibu jenis yg tk kisah bnyak brg2 yg dijual dgn harga murah.. In shaa Allah Semoga membantu.