hi , nak tanya 17w ne , boleh ka klau tidur terlentang ? atau boleh tdur menyiring sja ? 😊

2 Balas

mcm sy pun slesa tido terlentang dr awl preggy smpai la skrg dh msuk 39w..tp letak bantal dekat belakang bdn jd x de la terlentang sgt..

3y ago

mcm sy start preggy no 3 dgn yg ke 4 ni mmg x boleh ngiring sgt..bila ngiring pastu nk terlentang sakit kt kelengkang..bila dh baring pastu nk bgun punya seksa..rse nk nangis pun ad mnahan sakit..hrp2 cptla bby kluar sbb dh x larat dh ni😅

jika masih selesa tidur terlentang ok xde masalah sbb masih awal lg..ada guna bantal tinggikn kepala..jgn tidur terlangkup ajer..