Macam mana ni dah letak ubat sapu still bertambah ke sebab sabun mandi dia tak sesuai ke macam mana

15 Balas

Pakai sabun. Organic cethapil cse anak saya pkai tu. Then kena beli kam cream baby setiap lepas mandi, apply cream baby yg bole sapu muka hingga kepada, mengelakkan ruam2 datang. Dan kurgkn cium bby d bibir. Klu hidung it's oky. Tpi better kurg2 kan dulu.. Sbb bby bru lahir ni mmg kulit diorg sensitif sgt2