Macam mana ni dah letak ubat sapu still bertambah ke sebab sabun mandi dia tak sesuai ke macam mana

15 Balas

Dh bawa ke klinik? Anak sy naik mcm jerawat putih2 dktr bg krim, Alhamdulillah kurang sikit.

2y ago

sis try bagi pakai tepung ubi sapu macam pakai bedak Insya-Allah elok lh tu nti mcam baby saya

Rasanya cukup bersihkan dgn air paip je sis tak perlu sabun muka baby tu…

kadang kulit baby mmg ad yg alergik sabun,,

try bedak sejuk...

maybe xsesuai