Macam mana ni dah letak ubat sapu still bertambah ke sebab sabun mandi dia tak sesuai ke macam mana

15 Balas

jangan bagi pakai sabun mandi dulu. Sapu cream tasneem naturel skeenz konfem cepat hilang kalau takde sapu sudocream. mungkin jugak suasana sekeliling agak panas. n jgn bagi mandi air suam sangat sedikit kurang suamnya. lama2 ruam tu nanti hilang sendiri.

2y ago

untuk permulaan pakailah sabun organic dulu mcm cetaphil ke ruam hilang bole lah cuba yg lain.