Hi mommies , nak tanya kalauu banyak jalan ketika 24weeks ada effect pape tak ?

4 Balas

ok je .tpi jgn jlan lama2 sngat.....tu lah puncanya sy keluar darah dn lahirkan ank sulung usia kndungan 28w.....ksian bby 2bulan dlm nicu..😢..

2y ago

sbaiknya bnyakkan rehat....buat senaman mcm sujud tu...menongeng...dada biar smpai lantai...tangan luruskan kedepan....dlm 5 ke 10mnit...bgi rahim tu naik smula...takut rahim trturun sbb trlalu bnyak brgerak..

ada,sakit perut, sakit pinggang dan macam lagi

Kenapa xblh bjalan? Its a good exercise.

Kalau tak ada sakit mana mana, okay je