38weeks2days.. siapa2 kat sini due date hujung bln 4 2022? Ada yg dh bersalin ke?

20 Balas

38w 4days..due date 28/4/22..ni ad kat wad.. Admit smlm jam 6ptg..bukaan 2cm..skrg dah jam 6.45pg... Perut mengeras je sakit mcm cramp bahagian bwh.. doakan urusan akk dipermudahkan ye... Takut sb gap dgn y sebelum ni 7 tahun... 🥺.. Nk suh kuar dgn slmt je awl².. Ta tahan bile time mengeras die sakit tu... Aduhhh

2y ago

Tq Nurul Hadzimah Harun 🥰

saya skrg 39weeks 1dys, due date 24/4 anak first.. dh keluar tanda lendir berdarah n coklat mcm tu. sakit dtg kjp2 je . tngh tunggu sakit yg betul2 bru terus prgi ke hospital . Semoga semua urusan kita semia dipermudahkan ye

2y ago

Sama saya pon 39w1d tpi masih belom ada apa2 tanda , semoga bakal mummy yg hampir eed hujung bulan ni dipermudahkan segala urusan🤲🏻🥰

Sekarang dah 39w pun belum berslin lgi . Due da dekat 25hb tanda2 pun takda lagi Harap dapat lah berslin sblum due . Taknak berslin secara paksa , doakan semoga ibu2 dah dekat due dipermudahkan urusan semua 🤲🏻

saya 38 minggu 5 hari.. tak bersalin lagi.. due date pada 27hb ni.. takde tanda2 nak bersalin pun.. semoga dipermudahkan urusan kita.. awak bersalin dimana sis?

2y ago

In sha Allah dipermudahkan urusan awk ye

saya 39w 3hr x bsalin lagi.. 😌 belum ada kluar apa2 tandaa... perut mengeras je.. tp x sakit sgt masih boleh layan lg 😅 hrap cepat la kluar.. 😌

2y ago

semoga dipermudahkan..

Sy lmbt lg . bru 36 4d . tp kerap sakit bawah . nk jln bgn kadang sakit sgt . baby 1st . slalu klu gitu bpe lma nk bsalin ye

Sy 38weeks 6 days anak first. Masih belum ada tanda2 lg. Semoga semua selamat dan dipermudahkan bersalin ya. 😍😍😍

2y ago

Amiin...

Saya due 29/4, tak ada turun tanda lagi cuma rasa sakit pinggang macam senggugut tapi tak kerap.

2y ago

Harap sangat kali ni baby keluar sebelum due date, ank² sebelum ni overdue

sy 1/5/2022,sekarang da 38 weeks,belum bersalin tp kerap jgk contraction,sekarang sakit2..

2y ago

In sha Allah sampai mase nt bersalin... 🥰🥰

Saya now 39 week 1 day , still belom ada tanda2 , risaunya harap2 tk overdue😭