Hi semua, details scan 18w sesuai berapa D ya ?

2 Balas

Details scan hanya dalam bentuk 2D saja (hitam putih ) . More to details baby dari segi tumbesaran , anggota badan , abnormal , air ketuban , weight dia . 3-5D tu , fungsi dia sama dgn details scan serta extra untuk tengok muka baby tapi tahap jenis kejelasan lebih jelas serta berwarna . Extra info , growth / basic scan pun dalam 2D . Jangan silap ya sis .

2y ago

ok baik 👍 terima kasih

details scan tu details scan, 3d 4d 5d scan tu lain bukan details scan

7mo ago

nope. my clinic just contacted me whether to hsve 2d or 4d detail scan