Boleh ke kandugn 4 minggu mkn ubat antibiotik & lawas kencing yg doktor beri disbbkan kencing kotor?

1 Balas

Sy ade masalah demam dan jgkitan kuman dlm darah. doktor klinik kesihatan beri antibiotik mula2 2week punye.. Lepas tu sambung 5 hari punye semua sy makan sbb doktor kata kene habiskan.. Lepas tu dtg balik masih x ok.. Lepastu klinik suruh refer pakar di hospital.. Doktor pakar bising.. Sbb x bole makan antibiotik mase mgndung.. Die bg paracetamol je utk tahan sakit..