I'm a single mom,why emosi selalu tak terkawal..Kadang rasa sedih Sangat kadang rasa marah, kecewa..

1 Balas

Ibu preggy ke? Kalau sis preggy n single mom, itu mmg tak mustahil utk bersedih/emosi.. lagi2 pula dlm keadaan sis preggy.. preggy mom kan perlukan perhatian & dorongan someone utk naik kan semangat hari2.. so takda la rasa penat & stress sangat dengan benda2 yg kita hadap hari2, coz dah ada tempat utk melepaskan penat lelah, wlupun skadar mendengar sahaja..carilah kawan rapat yg blh share everything ya, sy doakkan sis smoga sis & baby sihat selalu, bahagia selalu, aamiin..