Saya terloncat ketika awal trimester, boleh ke?

5 Balas

Tak sengja xpe sy lgi lah ms tu nk sgt mkn bkso dh bli dh nk blik sb prk jauh skit dri warung kna kjar anjing🤣🤣lari sekuat yg mmpu smpai xsedr yg sy prgnt😆😆nsib sy x jatuh trus msuk umah owg mtk tlong🤣🤣cept2 pegng pert mngucp pnjang🤣🤣kenangan xdpt di lupa kn.. ms tu 2 trimester now sy dh 35 mnggu 5 hri..😉

wah akak, untung baby mama atlet lari hehehhehehe.. yeke.. syukur alhamdulillah, wah wah, semoga dimudahkan urusan bersalin yea kakk 😍😍😍😍😘😘😘

4y ago

Hihi.. tq tau..psni kna hti2.. 😁

Haha.. Xpa sis. X sengaja. Janji selagi xda apa2 kemusykilan mcm turun darah still ok. Tp lps ni better careful kayh? Happy bersenam or menari ke sis? 🤭

4y ago

yeke akak.. syukur alhamdulillah takde sbrg tanda mcm akak akak ckp kan tu.. insyaallah tq, u too akak 😍😍 haih dahlaa suka private zumba dkt rumah, menari tu dgn ank ank murid ja laa kat schoop hehhr.. maybe nt dh kuat sikit nt nk mula balik 😋

terloncat sbb nk mengelak lipas sbb bnd tu paling tak suka hehe.. yeke, alhamdulillah tkde rasa2 y mcm akak bitau tu.. tq kakak syarifah 😍

terloncat macam mana tu? 😅 jika tiada pendarahan atau sakit perut yg kuat, rasanya Pn baik2 saja.