Saya sekarang 35w. Di bahagian bawah pusat naik bintik bintik merah. Normal atau x tapi xgatal

5 Balas

jgn garu or usik. takut bintik² tu jd lg teruk. nnt check up tunjuk kat nurse mne tahu ade jln ubt khas utk hilangkn bintik2 merah sis tu. #28Nov20  #TAPSuperMoms

Ramai ibu mengandung alami bintik merah ni. Rasanya macam stretch mark. Apa2 pun better tanya doktor atau nurse masa check up.

Mgkin tu tnda asal strech mark.. So better truskan dgn mnyapu lotion or minyak d bhgian perut #TAPSupermoms

mcm saya.. lepas seminggu jadi strech mark 😂😂 sapu minyak ya.. biar x teruk sgt strech mark nya..

jangan garu yaa