Hye semua. Saya dah 2 minggu makan muntah. Sakit badan2. Normal ke? Kandungan pertama, 8 minggu.

6 Balas

same dgn sy. masuk 5week sampai skrg mkn je muntah . skrg dh masuk 8w1d. nak klua umah mesti rase nak muntah. mkn je mesti klua balik. baring salah berdiri salah ddk salah. kadang sampai call kakak n ayah mengaduh then menangis sbb, xselesa😅😅

4y ago

Kannn. Sama lah. Harap sangat alahan cepat hilang. Semua mde x kena. Nak makan apa minum apa pun x tau

normal. masuk 16 ke 20 minggu nanti hilang dah alahan muntah2 tu

Sama mcm sy dlu.. Masuk 20 minggu baru hilang alahan muntah2

saya pun sama..9 week..klau mkn bnda masam bru blh trima..hmmm

4y ago

Terima kasih atas cadangan. Akan cuba.

normal sis.. alahan tu

normal