Fetal heart rate xde week 12, scan baby besar mcm weak 9 .. allah 😭

5 Balas

Same sis..sy 9w tp msih belom ade detak jantung baby...pg td kluar spotting coklat..dktor scan sme cm mnggu lpas ade kantung je dn kantung tu saiz 6w...lg smnggu @ 2mnggu dktor sruh scan lg..ank first n sblom nie penah miscarriage...masih mengharap semoga ade rezeki utk sy dn suami...😔

4y ago

Pg smlm sy kluar spotting coklat..sy g klinik dktor scan mmg nmpk kantung je...pastu mlm td pkul 9.30pm sy bleeding pegi klinik pon sme jugak ade kantung je..trus klinik bg surat refer hospital...smpai hospital jmpe pakar die cek dri bwah die ckp darah lme sbb kaler coklat pastu scan dri bwah baby bru nk mnjd bru 5w6d..tp skg perut sakit cm sngugut dn darah coklat still lg kluar...dktor pakar pesan kalo kluar darah byk smpai kne tkar pad bru dtg balik...sbb opoiment sy lg 2mnggu utk jmpe pakar...masih mengharap keajaiban brlaku tp dlm mse yg same sy redha kalo ini bln rezekk sy...🥺

Mcm sy jg....11w...Tp scan baby xmmbesar...cuma 8w...n xde lg heartbeat...hope ada keajaiban...utk scan strusnya...

4y ago

Stakat ne blum lg...Dr bg sminggu ntuk scan smula...lpas smgu bru thu..result mcm mn...tp dr dh bgthu mybe missd mscrge...semoga ada keajaiban...Aamiin...

sama laa scan 7w 4d xda detak jantung.. masi mghrp semoga ada keajaiban , Amin

Ada turun darah tak? Bleeding ke apa?

apa jadi dgn baby?