morning sickness

first week rasa loya je . masok jer minggu kedua muntah , mual dan loya yang sangat terok . minum jer pagi² . memang kluar balik . berlanjutan sampai sekarang . minggu ke 7 . selera makan pun tak da . yang merisaukan sekarang , adakah berat badan saya akan memberi kesan kepada kandungan ? sbb berat saya hanya 35kg . ?ada cara penyelesaian utk menaikkan selera makan saya ?

2 Balas

ringan sangat tu sis..makan banyak sikit..minum susu, oat, gandum lebihkan buah sayur

6y ago

susu tak masok . bila minum jer . kluar balik . oat dan gandum sntiasa makan . buah tu slalu epal dan tembikai jer . sayur tak pandai makan .