pregnant

First trimester memang mual ke? Tekak payau Dan rasa tak selesa

12 Balas

Sy mual n pening masa tahu nk pregnen.then trimester ke 2 baru alahan.tp alhamdulillah alahan nya xteruk.ade yg sy dgr xbgun lahh.ni mmg jd kat kwn baik sy.smpai trun berat bdn.apa2 pun enjoy your pregnency dear.take care.😍

Same la...sy pun tengah merasai...esp pagi & ptg... X lalu nak makan... Semua rase x sedap... Semoga kite bertabah 😣😣😣

Sye bkn mual je, tros tdo kt dlm blik air, asyik mntah je😅tekak jgn ckp la, mmg xde deria rse dh.. Hidung sensetif ssgt🤢

Ye sis..saya pun duk rasa mcm tu..tp bila petang lagi teruk rasa loya...rasa nak mengangis pun ada..huhu

Sy mual smpi 8w..lepastu dh ok alhamdulillah

Normal sis.. Rsa tak lalu nak mkn je..

Yes.. Biasanya memang macam tu

Yes, morning sickness kind of

Sangat normal.

Normal sis