Hai

First time tulis ni. Saya suka sangat makan buat masa pregnant ni. Semua jenis buah sy suk makan. Tak pe ke..

11 Balas

akk pun mkn buah byk jg.. tp mksud byk tu bkn lah smpai skilo buah.. dlm sehari mkn buah 2 3 x jg.. buah oren..buah naga..buah kiwi..jambu batu..markisa.. dok ulg2 buah tu. so far tiap kli check up ok je baby.. urin pon normal.

samalah sy.. sy semua buah nak makan.. sampai suami bila buah dlm 3 kg pun boleh habis dalam msa sehari

kalau takde masaalah nk makan buah apa2 pun boleh tapi kalau ada diabetes bukan semua buah boleh makan

Alhamdulillah suka makan buah. Buah sememangnya bagus. Dont worry takde apa.

Geng la..saya pun sama suka makan buah,ok je xde mslh..

bagus 👍🏼 makan buah banyak

Bolehhh. Lagi bagus untuk baby

Betik muda x leh makan

Tu yg sebaik2nya sis

lagi bagus