Baby Kick

First time rasa baby tendang perut kuat2.. Banyak kali pulak tu. Time kita rakam dia duk diam2 pulak hahaha alahai anakk #16w5d

27 Balas

Best nya...sy dh 17week...tp xrasa bby gerak lg...bby first jd xtw nk rsa bergerak tu cmna

Sy nak rakam pun tak boleh lagi sbb perut tebal. So tak nampak gelombang dkt perut tu 😅

Hahahah dia tahu la.. Lagi2 bila husband nak rasa time gerak tu.. Terus dia behave 😆

Sama la kiteee..mcm tau je mama dia nk rakam dia trus dia diam🤭🤭

Haha.. Sy pon tekena mcm tu.. Xcited nk rakam dia diam pulak

betul2.. bila nak rakam mesti dye diam.. mcm tau2 je.. 😅

Same here!. Dlu baby saya cmtu jgk.. camera shy.. lol

Hahaha sama mcm sy sebelum meletup 🤣

Bestkan perasaan tuu.. 😍

Nnt scan dia tutup muka dia.