Hello , I have a question to ask .. I'm now in 8 weeks pregnancy ..can I naik flights?

First time mummy here

5 Balas

Boleh. Tiada masalah. Pengangkutan bagi penumpang hamil tertakluk kepada syarat-syarat berikut: 1. Kehamilan sehingga 27 minggu (termasuk): Kecuali penerbangan ke / dari Amerika Syarikat, Anda hendaklah menandatangani Penyata Liabiliti Terhad AirAsia/AirAsia X semasa daftar masuk untuk membebaskan AirAsia/Airasia X daripada apa-apa liabiliti yang timbul akibat pengangkutan semasa kehamilan tersebut.

can. after 28w above need doctors letter to fly

rsa mcm awl kehamilan x digalakkan .

jumpa dktr ya sblum naik flight..

boleh. i dulu naik waktu 10w.