15w scan, doctor bagitahu uri dibawah.

First time mommy, check up doctor inform uri di bawah. Doctor kata next check up kita tengok balik. Ada cara untuk terletaknta uri secara normal?

2 Balas

doktor ckp hrtu normal klu awal kandungan uri kat bawah lgi. sy scan 4bln hrtu uri tutup pintu rahim...scan 5bln dh xttup dh..dh naik..dokto ckp 7bln nti scan lgi...nk tgok uri dh naik lg ke blm.

Google sis. Sy pun sama, mengadu kt suami terus suami bg link baca..