Tip nak naik kan balik uri

Semalam pergi check-up doctor kata uri saya berada di bawah baby duduk dalam keadaan songsang.. kandungan saya 28 minggu macam mana nak naik kan balik uri tu..

2 Balas

sama sis sy pun 28weeks uri bawah, baby songsang, doc bagi masa smpai 32weeks utk baby duduk keadaan yg betul, tp dgn izin Allah baby selamat duduk di keadaan yg betul, sis boleh try cara sy, bykkan bersujud, n sujud yang terakhir tu lama sikit, doa byk², pujuk baby, usap² perut tu insyaAllah semuanya okayy.. selebihnya kita serah kat Dia, Kita hnya merancang n kena terima segala kemungkinan yg akan jadi 🥰

3mo ago

naik sis, sy xsure week brp .. scan 28weeks uri bwah, scan 32 weeks dh naik atas .. tp tgk keadaan uri gak, klau ttup jln hbis, mmg susah nk naik, sy x ttup hbis, just half je

cuba sujud lama2. ad tips byk kt tiktok boleh tgk.