8week 2day

first time minum susu untuk ibu hamil, harap2 serasi dengan tekak ? #EnfamamaA+ #Vanilla

8week 2day
15 Balas

Saya x boleh minum ni sbb terllu mnis,tp klau sis ok apa salahnye,buat yg trbaik utk baby,sy just minum susu fress low fatt.susu ni gula agk tinggi,hati2 kena GDM

Lebih baik awak beli ankou container pastu beli refil pack. Atleast container tu awak boleh pakai sampai bila2..lagi jimat...beli kat shopee

Sy tk boleh minum susu ni msti muntah, tp doc aritu pesan kat saya klo boleh elak kn ambil susu ibu mengandung sb kandungan gula tinggi...

Hati2 dengan susu yang ada flavour, gula dia tinggi.. kang tak pasal2 kene GDM. Melainkan awak rendah gula memang di galakkan minum..

saya amalkan frisomum gold . tak manis langsung , mmg terbaik kalau nak elakkan kencing manis ...

5y ago

Sama..sy pon mnum ni..doktor yg suggest..

Sipa sini yg minum susu similac.. Susu brand similac ada perisa coklat x?

Saya minum yg coklat..sedapnye

Saya minum susu nie ☺ ..

Sy mnum susu anmum kurng manisss

5y ago

Kn. . Bagi pekat bru sdap d mnum heheh

Sedap ni.. Sy minum jgk..