Hi mommy² semua...nk tanya...normal ke 28w kpla baby masih belum pusing turun kebawah?risau laa...🥺

First time jadi cmni🥺

2 Balas

Hi mom to be, jangan risau sangat ya sbb saya pun macam tu 28w pergi scan doc ckp kpla bby masih kat atas but doc pesan jangan risau sbb dia blh pusing bila ii masa ja 🤗

Normal nt baby akan bepusing sndiri

3y ago

ye ke...harap2 baby pusing la...uri semua ok..berat bby pun dah 1.2kg...doc ckp ada ruang lg untuk baby pusing sbb perut saya pun besar😅