berat naek

first timbang time bt buku pink berat 87.. hahah sbb bdn sy besa.. time 2 bru 5week.. n cek lg timbang trun plak 2kg.. n cek lg timbang naekkk total 90 ? doc bg mse 2mggu kalo naek lg cnfm mnum gula haha adoiii seksa nye mnum gulaa .. ade x mummy2 yg mcm sy berat naek mndadak? mummy2 mkn ape jeee tuk trun kn skit berat nk elak mnum gula huhu.. ckp la skali mnum serik rse nye..

3 Balas

mcag Sya haritu tiap bulan naik 2lebih hanpel tiat bulan minum air gula ..