normal ke pregnant 4w3d belum ada apa2 alahan ?

first pregnancy

8 Balas

Sy pun takda alahan, cuma sakit2 pinggang sikit ja tapi tak teruk.. 4Weeks lebih jugak.. Bersyukurlh kalau tiada alahan.. Semoga sampai bersalin takda alahan.. Inshaa Allah Amin..

xsemua org ade alahan https://chat.whatsapp.com/FePISVxmiCVFZ3Y3DM03L0 Group kehamilan 2023 💟

normal..xsemua wanita hamil ada simptom alahan..semoga di permudahkan segala urusan sis..

alhamdulillah sye 4w6d x de alahan setakat nie. cume alahan dpt kt suami je🤭

Kita sm sis.. Sis last period bile? Sy pon skrg 4w3d

normal. takda alahan lagi bagus awak,

sy start 6week bru ada alahan

2y ago

rezeki awk xalahan sis..

Untungnya xde alahan 🥺