Alahan pregnant

Hi mommies. Normal ke 5week takda rasa alahan apa2 lgi. Risau plak

20 Balas

normal takde alahan .. saya 1st pregnancy dulu dari awal sampai bersalin memang takde alahan .. sekarang yang ke2 pun takde .. Alhamdulillah Allah permudahkan .. kalau mengantuk n malas tu ada ...

Macam saya , mula ii rasa hilang selera makan , tekak tk boleh nk telan tpi nsib kejab je. muntah pun tkda , just loya gitu ii je.

Saya week 6 baru rasa alahan teruk. Tapi masuk week 8 dah kurang sikit. Cuma tak boleh bau certain makanan je sebab rasa loya

normal kot sis, sbb sye skrg dh 9week blum ade alahan . kdang risau jgk..tapi pkir positif je sbb org bgitau tu normal

Syukur lah tak ada alahan 🥹 alhamdulillah.. xseronok ye ada alahan sakit / penat 😭 muntah2 pun dah rasa lembik

Dah 9weeks pon xda rasa alahan atau mngidam apa apa lagi.tapi rasa malas tu melampau ya🤣

bdn masing2 tak sama. ada yg awal, ada yg lewat, ada yg takde lngsg. xperlu risau.