Risau

First pregnancy, 6 minggu skrg. Tpi hari2 asyik makan tak ingt dunia. Hmm. Bahaya tak? Apa makanan yang patot di elak sngt2? Risau tapi still makannnnnn jeee

1 Balas

jaga permakanan sis.. nnti takut jdi mcm sy😂.. sya mula hamil 6minggu makan jak smua apa sya nak terutama nya manis.. sedap melantak skali dalam masa 3bulan kena bebel ngan nurse sbb berat badan naik mendadak😂😂 sebulan naik 4kg. risiko kencing manis. better sis mkn sikit tapi kerap. banyakan makan buah n minum air. nanti baby sihat mummy pun sihat cergas😊.

5y ago

Thank you for the info..