alhamdulillah

My first hero lahir secara normal 37 weeks smlm sepatutnya hari ini czer sbb plasenta previa type 3.. 20/8/2019

43 Balas

Tahniah sis .. Slmat bpntang .. Sya admit hari ni sebab esok czer sebab songsang .. Harap" la jgk baby pusing last minit ni .. Takut pun ada kenak czer esok 😭😭.. Tpksa pasrah la asal baby lahir sihat dan slmat ..

4y ago

Sakit bha E2 czer.... Saya perna rasa setengah badan 😭😭😭....

Wah congrates,mcm mana baby keluar kepala or kaki dlu?now sy pn pp type 3 next week baru nk admit ward on 36weeks,risau sgt sbb takut risiko bleeding etc. Wish me dipermudahkan bersalin nti ya amiinn..

4y ago

Owh alhamdulillah rezeki dpt deliver normal,mekasih byk2 doakan sy,harap2 sampai cukup bulan baby lahir dgn selamat & dipermudahkan..amiinnn yra

Alhamdulillah, rezeki mommy dpt deliver normal...tahniah n selamat berpantang mommy...☺️☺️☺️

Congrats..saya dah 39 weeks 4 days tapi still takde tanda..😅

5y ago

Sama la.. sy due 27/8 tp tkda apa apa tanda lg 😅 baby selesa dlm perut ni

cm ne boleh normal sis type 3 alhamdulillah share tips 🥰

Alhamdulilah selamat semuanya... Selamat berpantang! 💐

Alhamdulillah ya Allah.... Selamat berpantang sis...

Alhamdulillah mommy baby kena tahan wad dekat nicu tak?

5y ago

Alhamdulillah tak kene sbb baby sihat..ngam2 je tak dikire prem

Congratulations.. God bless both of you...

Me too my boy lahir pp type 3, czer on March 19

5y ago

Tips die mase dekat wad mintak dokter pakar scan tiap minggu..jgn berhenti berharap walaupun tarikh czer dah dpt..hari2 ckp dgn anak yg mama nk lahir kan awk normal..inshaAllah die boleh bantu kite naikn placenta tu..selain tu ofcoz la doa tiap waktu..