Dah habis haid..19.8.24.Selang 5 Hari tibe2 Ada spot darah sikit.

First day haid 12.8.24. Saya baru je habis haid & Mandi wajib 19.8.haritu . semalam 24.8 sy keluar darah sikit je.dan lendir kenyal Coklat cair tanda apa Tu...sy xde experience hamil.ttc 6 tahun dah sy pelik takkan selepas selang 5 Hari haid habis..dtg lagi ke haid...skrg Rahim sy Rasa cramp.?Boleh Bantu sapa Ada pengalaman

1 Balas

Haid boleh jadi sampai 15hari. Boleh jadi yg keluar tu saki baki haid yg mula pada 12/8. Kena mandi wajib baik semula