kalau mcm ni pergi scan memang tak nampak lgi kan ?

9 Balas

sy dulu download My Tracker utk ketahui period window dan ovulation isteri. bila dah terlalu lepasi kelewatan lebih dari sepatotnya period day.. dia belilah clearblue ni (5+). waktu 1st scan comfirmed 8week. dia tanya last LMP sy rujuk yg dlm apps. bila bukak buku 11week (lewat sbb PKP) berdasarkan scan, klinik calculate balik EDD. memang tak sama EDD yg dalam apps sbb dia kira balik tinggi semua kandungan..

3y ago

Ok tq ye.

Betul tu. klu sy, kira ikut anggaran period lah better. Sbb masa sy tau mengandung dulu, test guna digital ni. Hari first keluar 1-2, esoknya 2-3, dua hari kemudian terus 3+. Mungkin dia anggar dr hCG level sbb tu tk tepat sgt kot

tunggu 7 minggu nt puas sikit tengok. skrang baru 5 minggu klu ikut clear blue. make sure jage diri ye. congrats!

mcm saya pergi klinik pon doctor suruh dtg lgi 2 minggu for scan..sbb msa tu bru 4 minggu..

tengok atas kecanggihan mesin dan kepakaran doktor yg scan.. biasa 5w ke atas dah boleh scan..

saya punya clearblue digital pun 2-3 weeks. bila pergi scan hari, npk kantung kecil je..

hi, yup utk sy xnmpk lg. sy cdgkn better tggu lg 3 mggu baru pergi scan. btw tahniah :)

oh begini pula maksud clearblue reading tu

dh pnk kantung rse nyee