36 week perut kerap mengeras

hi. first baby here. sy baru 36week. semalam ada turun show (darah + lendir) tapi bila cek VE, doc kata jalan x bukak lagi dan boleh discharge. malam tadi kerap sakit macam perut mengeras, sekali or dua kali dalam masa sejam, tapi sakit yang tak lama so saya assume braxton hicks je tu. tapi sampai sekarang makin kerap perut mengeras (dalam 10-20 minit sekali). normal ke tu?

1 Balas

Tanda bersalin tu. Contraction dlm 10 minit selang mungkin Ada bukaan dah.

4y ago

Betullah tu. Dah selamat bersalin semalam. 36w2d. Doakan baby sihat je sebab kecik sgt.