meet my first baby❤

My first babies

meet my first baby❤
33 Balas

Srnok tgok ibu2 yg dh brsalin 🥰 smoge ibu2 yg dh pon brsalin smoga sihat slalu, and smoge baby2 awk semua pon sihat2 slalu...tk saba nk tgu baby sya plak klua, 😅 geram tgok comel2 semua baby u all...

Alhamdulillah. Syukur dan tahniah sis. Semoga dua2 sihat walafiat. Aaamiinnnn. 🤗😍

Tahniah.mesti comel,tak sabar nak tunggu bulan 8 .tggu first baby juga.

Alhamdulillah tahniah sis. Selamat berpantang sis. Sama2 lah kita berpantang

alala comel nye . em rindu nye tgk jari kecil niasa pantang

Wahhh.. Alhamdulillah tahniah sis.. Selamat berpantang.

Tahniah 👏🏻👏🏻💕 Selamat berpantang ye

Tahniah puan. n selamat berpantang. Haha diri

Halaa so cute, me 39w already. Bby xnk kluar lg😣

4y ago

Sama la sy 39w 1d. Hari2 pujuk suruh keluar cepat

Xsabarnye nak jumpe my first baby too