sakit x kena induce

family x benarkan kena induce.. tp esok genap 40 week.. belum ada tanda bersalin

36 Balas

Induce sakit jga. Tpi awak kena kuat demi baby yg dlm rahim tu. Family tak nak, tapi awak mama dia. Awak dan suami kena buat yg terbaik utk buah hati awak. Jgn semua nak dgar ckp org je. Kesian baby. Ada sesetengah perkara, awak kena buat keputusan. Jgn dgar keputusan org. Awak yg mengandung. Kena bijak tau mama. Inn Shaa Allah, baby keluar dgn selamat kejappplp je lagi