Hidung kembang ??

Fakta ke hidung kembang masa pregnant? Ke sekadar perasaan je ni ?

24 Balas

Sayaaa. Oo rupanya ada simptom hidung kembang juga yaa. Sbb masa sy pregnant lg masa trimester 3, berganti2 org tnya knpa lubang hidung mcm besar. Lepastu kenapa merah, bru lps ngis ke 😅 masa kna than di wad, kawan sy ziarah dan kmi bergambar. Tgok gambar, hidung mmg kembang dan merah ala2 clown😌

Hahaha...sy trs berubah... Hidung kemvang semangkok,Bibir htm,bengak.mcm kne baling seliper jepun,mata bengak,kulit gelap dan kusam,leher,ketiak dan celah v hitam..mula2 rs down glr..tp.fkr.ank..xpelah.. Syg punya pasal hadap je lah..

5y ago

Girl tu

Haha sama Masuk 7 bulan perasan dh hidung kembang bila amek gmbr tu kesemangat 😂 Kelakarrr pon ada 😅 sbb dlu dok ketawakan kakak gndung hidung kembang 😜😜

sy sllu gurau2 ngn suami kata hidung dy kmbang.. last2 skg prgnant, hdung sy kmbang jgk.. hahaha.. skg dy plk kata kt sy.. then sy ckp "brjangkit dgn abg la ni"😂

Betol hidung kembang ni masa prgnt.. .. Kalau sy Sampai dah bersalin pon masih kembang. Sampai nak selfie dgn baby pon rasa murung 😂😂😂

Mungkin sebab badan kita membesar/naik berat. Jadi bahagian muka pun tambah isi, hidung jadi kembang sikit kot.🤔

Saya hidung mmang dh besar, time mngndung mkin mngembang pulak. Mcm tk ckup lubang utk bernafas😅

haha sama, hidung mmg kembang tapi bila ngdung lagi menjadi2 kembang nya tu 🤣🤣

Hormone.. Ade yg wajah gelap jugak.. Tapi ade yg beseri2 mase pregy.. Sile redho 😭

5y ago

sama rse mcm tk lawa je, gelap kusam gitu. buh la moisturizer dgn krim pn still tak meriah mke ☹️

Katanya hidung kembang ni dh nk dekat bersalin . Tataula mitos ka apa 😬