Hidung kembang

Mommies bila start hidung kembang? Sy 15w tp tgok kat cermin mcm kembang sikit pulak hidungg 😥 takkan seawal 4 bulan hidung kembang? Sbb masa first preggy anak prtama 8 bulan baru hidung sy kembang.

6 Balas

Ank 1st awk lelaki ke perempuan..? Sy pernah merasa sekali je hidung kembang, tu pun masa prgnnt anak lelaki… Masa prgnnt anak pmpn, takde pulak mengembang idung nye..

Sy dh 37w xde plak…mybe ats org kot..biasanya hujung2 nk due certain org muka jd sembab kembang

saya perasan hidung kembang time 8 bulan,muka pn jadi lain jadi tgok cermin mcm tgok org lain je

sy start 12w muka kembang nampak macam bengkak kaki pun kembang terpaksa tukar saiz kasut🫠

sy 14 minggu pon hidung kembang 🤣 .. smpai org perasan .. sy rasa hormon kot ...

hidung kembang maksudnya mcm mana?

4mo ago

Hidung mmbesar dari saiz asal