Are these positive?

Faint line #firstbaby

Are these positive?
35 Balas

alhamdulillah tq semua. sy doakan ibu2 yg tgh ttc dikurniakan bby yg comel2 😘 btw dh pegi hosp utk scan dri bwh tapi tk nmpk kantung doc ckp sbb awal lagi. lpstu buat upt test kt hosp dpt line terang n kna follow up scan 2minggu lgi. kandungan bru 5weeks 😊❤

3y ago

alhamdulillah tahniah ya ❤

Asalam boleh saya tanya sis lambat haid berapa hari baru test .. kalau nk test seelok lewat priod berapa hari

2y ago

ouh ok t.kasih jawab

tahniah sis, doakan saya jugak... selepas gugur dah setahun lebih belum ade rezeki lagi

3y ago

tq , moga sis ad rezeki bby pd tahun ni☺ kalau period sis tratur sy syorkan sis guna opk utk detect waktu subur. sbb sy lps guna opk alhamdulillah trus lekat❤

Positive sis... Tahniah.. Jaga elok2.. Jgn lasak2

Boleh saya tahu kalau line macam ni kira negatif ke positif?

2y ago

InsyaAllah sis moga ad rezeki baby tahun ni utk sis & suami. Ameen ❤

Congrats mommy #TAPSupermoms #TAPactiveusers

TAHNIAH sis...semoga segala urusan sis dipermudahkn 🤗

2y ago

aminn... alhamdulillah..

Alhamdulillah..Tahniah mom to be..take care

Hi may I know is this negative or positive???

2y ago

So maksudnya negative

Alhamdulillh tahniah postive 😍😍