Cuci Rahim ?

Hi expert mommies. ?‍♀️ Lepas bersalin kan, biasa org minum jamu ye utk cuci rahim? ? Sbb lepas je habis pantang, saya period waktu umur baby 2 bulan, then warna darah taklah pekat sgt, 1st day je merah, 2nd sampai habis seminggu dia yellowish brown. And bau dia ? masyaAllah. Bukan bau yg biasa.. mcm bau masa labour haritu hmmm ? ada tak lagi tips macamana nak cuci rahim ni. Sbb saya takminum jamu lepas baby bf, dia ruam, kesian ? siapa2 mommies berpengalaman harap beri bantuan dan kerjasama ?

Cuci Rahim ?
29 Balas

saya bantu ye ... saya makan pil amirna ni da masuk 1minggu da alhamdulilah badan rasa cergas susu badan tu sentiasa ada klau baby lmbt nyusu sikit mesti rasa breast da bengkak .. jamu ni bagus taw sis menjaga dalaman kita ... tryla awak saya da try . klau berminat bgtw saya ye

4y ago

1botol ada 32biji pil ... cara makan 2biji setiap pagi after breakfast .. alhamdulilah jamu ni tk panas dan tk kan effect baby pun susu badan memang meriah lepas consume jamu armina ni so far smpai skrg baby da 3bulan saya masih amalkan makan sebb memang bgus untuk badan